گروه آموزشی سهند

 با مجور رسمی از سازمان فنی حرفه ای

نماد غشاذر.23دی99

5/5

(شرکت شير پاستوريزه پگاه آذربايجان غربي)

 معرفی شرکت:
شرکت شیرپاستوریزه پگاه آذربایجان غربی در سال ۱۳۵۳ توسط بخش خصوصی به بهره برداری رسید و در سال ۱۳۷۹ به صنایع شیر ایران منتقل شد. کارخانه جدید این شرکت در زمینی به مساحت ۲۰ هکتار با زیر بنای ۳۰ هزار متر مربع و با سرمایه ای بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۸۴ احداث گردیده که یکی از مجهزترین کارخانه های لبنی در سطح کشور محسوب می گردد.
شرکت شیر پاستوریزه پگاه آذربایجان غربی در سال ۱۳۸۳به عنوان سیصد وهشتادوهفتمین شرکت درگروه” ساخت محصولات غذایی وانواع آشامیدنی” سازمان بورس اوراق بهادار تهران پذیرفته شده و در حال حاضر سهام شرکت در تالار اصلی بورس اوراق بهادار تهران عرضه می گردد.

اطلاعات مالی بر اساس صورت‌های مالی میان‌دوره‌ای 6 ماهه منتهی به 1399/06/31 (حسابرسی شده)

سرمایه: 600,000 میلیون‌ ریال

 تعداد برگه سهم: 600,000,000

 ترکیب سهامداران:
شركت صنايع شيرايران %75.80
شخص حقيقي %1.80

 طرح های توسعه:
-پنير کوزه
-شير خشک
-سرشير

 ترکیب درآمدی شرکت:
درآمدهای عملیاتی شرکت در 6 ماهه منتهی به شهریور 99 مبلغ ۱,۹۲۳,۲۵۷ میلیون ریال و بهاى تمام شده درآمدهای عملیاتی مبلغ ۱,۶۹۸,۶۱۶ میلیون ریال می باشد.
برآورد مقدار فروش در دوره 6 ماهه منتهی به اسفند 99 به میزان ۲۶,۷۰۸ تن است که نسبت به 6 ماهه اول سال کاهش 14 درصدی پیش بینی شده است.

 نکات با اهمیت گزارش در مقایسه با دوره ۶ماهه سال گذشته :

 افزایش 32% درآمدهای عملیاتی
افزایش 54% سود عملیاتی
افزایش 74% سود خالص
افزایش 4% دارایی‌ها
افزایش 472% سود انباشته
افزایش 13% حقوق مالکانه
افزایش حاشیه سود خالص از 3.20% به 3.99%
افزایش حاشیه سود ناخالص از 9.74% به 11.07%
افزایش بازده دارایی از 7.09% به 9.20%
افزایش بازده حقوق صاحبان سهام از 15.94% به 22.33%

 نکته با اهمیت: تولید محصولات سالم و بهداشتی و متنوع حداکثر تا سطح فروش برآوردی یکساله در بودجه ۲-۲-فروش و صادرات محصولات لبنی تا سطح بر آوردی برای یک دوره یک ساله حسب بودجه سالانه ۳-۲-تامین سود مورد انتظار سهامداران ۴-۲-سرعت بخشیدن به موضوع معرفی محصولات جدید در بازار و توسعه واحد تحقیقات ۵-۲-بازنگری و بهینه سازی جریان اطلاعات ،برای ارتقاء سیستم قیمت تمام شده محصولات ،جهت پیشتازی در کاهش قیمت تمام شده و مدیریت هزینه ها ۶-۲-ارتقاء سطح دانش ،آگاهی و مهارتهای نیروی انسانی به عنوان ارزشمندترین سرمایه های شرکت ۷-۲-مدیریت تقلیل ضایعات و استقرارسیستم کنترل های داخلی .



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

مشاوره رایگان
لطفا اطلاعات کاربری را وارد نمائید