گروه آموزشی سهند

 با مجور رسمی از سازمان فنی حرفه ای

کاهش ۳۰درصدی ارزش معاملات همزمان با صدرنشینی برکت.14دی99

5/5

 در بورس دیروز در مجموع حدود ۱۱هزار و ۷۶۰میلیارد تومان سهام خرید و فروش شد که پنج نماد «برکت»، «شستا»، «فولاد»، «خودرو» و «شپنا» به ترتیب در رتبه اول تا پنجم لیست بیشترین ارزش معاملات سهام قرار گرفتند.

در اولین روز هفته حدود ۷۱۰میلیارد تومان سهام گروه دارویی برکت دست به دست شد، سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی پس از معاملاتی به ارزش حدود ۳۰۰میلیارد تومان دوم شد و سهام فولاد مبارکه اصفهان نیز به جایگاه سوم معاملات رسید.

بیشترین معاملات بورس و فرابورس امروز به گروه «محصولات شیمیایی» تعلق داشت به طوری که حدود هزار و ۲۹۵میلیارد تومان فقط در این بخش جابجا شد، گروه «مواد و محصولات دارویی» با معاملات هزار و ۱۸۰میلیارد تومانی دوم شد و «فلزات اساسی» در جایگاه سوم قرار گرفت.

امروز ۱۰.۳درصد از کل سهام بازرگانی آینده سازان بهشت پارس (آینده) معامله شد، ۱۰ نماد برتر سهم ۲۲درصدی از کل داد و ستدها داشتند، ارزش معاملات در ۱۶سهم به بیش از ۱۰۰میلیارد تومان رسید و نصف ارزش کل معاملات نیز به ۵۵نماد نخست اختصاص داشت.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مطالب مشابه

مشاوره رایگان
لطفا اطلاعات کاربری را وارد نمائید